Nieuw leven in de brouwerij – De passie van de brouwer

Op zondag 13 september (Open Monumentendag) en zondag 20 september (kermiszondag Meulebeke) blaast onze heemkring NIEUW LEVEN IN DE BROUWERIJ …  VONDEL.

Een boeiend en gevarieerd programma waarbij wij uitzonderlijk hebben kunnen putten uit ongekend en compleet vergeten materiaal over de BROUWERIJ VONDEL.  Deze mooie kennis willen wij graag met de ganse gemeenschap delen.

….  Workshops die je laten proeven, een ruime expo, voorstellingen, gidsbeurten (ook naar plaatsen waar men soms nimmer komt) en een apart ‘Meulebeeks’ biertje zijn de ingrediënten.  Je vindt hier onze affiche en hier de cover

Een mooi geïllustreerd en inhoudelijk rijk boekwerk (zeldzame foto’s !) – ‘De passie van de brouwer. De geschiedenis van de brouwerij Vondel – moet onze kennis over dit icoon verder levend houden .  Meer dan lokale streekgeschiedenis (want Vondel had haar actieradius in West-en Oost-Vlaanderen !) en een must voor elke (bier)liefhebber (160 pagina’s, slechts 15 euro, te verkrijgen op de expodagen; het boek is nadien verkrijgbaar na overschrijving op het rekeningnummer BE98 8601 1000 9193 + 4,50 euro verzendingskosten). De cover vind je in bijlage.

Met onze heemkring komen wij samen op maandagavond 24 augustus …   (19u30) in… OC Vondel (ingang zaaltje Lucifer (BIB), Karel van Mandersstraat 26, Meulebeke).

Category: Activiteiten
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.