Nacht van de Geschiedenis 25 maart 2014 “DEN ANDEREN OORLOGE”

Plaats : O.C. Vondel, dinsdagavond 25 maart om 19 uur.

Thema : de eerste wereldoorlog !

Opnieuw hebben Davidsfonds Meulebeke en heemkring Mulenbeca een mooi, leerrijk en aangenaam programma in elkaar gestoken. 2014 kon niet voorbij de herdenkingen en herinneringen aan de eerste wereldoorlog.
Wij danken de sponsors (schilders-en decoratiebedrijf Willemyns, KBC verzekeringen Pol Veys en Spiessens constructie (Tielt)) samen met de vele vrijwilligers voor hun steun en bijdrage. Bijzondere dank aan de gemeente Meulebeke voor haar morele en financiële steun aan ons project.

Download de brochure hier STRAFFE VERTELSELS

  • BEGRAAFPLAATS ST AMANDUS (CENTRUM)
  • MEULEBEEKSE VERTELSELS UIT DE OORLOG
  • PROPAGANDA
Category: Activiteiten
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.