Kinderen van toen, senioren van nu ( 21 april 2014 )

Het blijft activiteiten regenen … 2e paasdag, première in Tielt van de mini-documentaire kinderen van toen, senioren van nu … Boeiend regionaal project met reizende tentoonstelling die ook Meulebeke aandoet.  Een aantal Meulebekenaren staan geprogrammeerd.

Voor  de trouwe lezers van Kerk & Leven … op de bladzijde van het bisdom Brugge staat er vandaag trouwens een mooie reportage met de – ook in de opening van de tentoonstelling te St Baafs Vijve  – uitgesproken wens om een erfgoedvereniging voor de regio Tielt op te starten  Ook in budgettair magere tijden mogen wij dromen !

Download de brochure hier Uitnodiging premiere

Programma

10.00 u.  Verwelkoming

10.05 u.  Filmvoorstelling

10.35 u.  Gesprek met enkele senioren en kinderen die meespelen in de documentaire Gesprek met Janneke Swinkels, filmmaakster

11.00 u.  Einde
Tickets zijn gratis – Reserveren is verplicht
Tickets reserveren Telefonisch: 051 26 14 47 Maandag t/m vrijdag van 9u tot 17u
Per e-mail: Frieda.DeKoninck@West-Vlaanderen.be  Vermeld je naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen  Tickets afhalen Haal je tickets af aan het onthaal van Gildhof de dag zelf, maandag 21 april, tussen 9.30 en 10.00 u. De plaatsen zijn niet genummerd

Category: Activiteiten
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.