ERFGOEDDAG ZONDAG 23 APRIL 2023

Beestig !

Graag verwelkomen wij iedereen vanaf 14 uur op onze Erfgoeddag 2023. Een gezinsvriendelijke namiddag die wij als heemkring samen met de cultuurdienst van onze gemeente en WZC de Zonnewende in elkaar boksten.

Plaats: WZC Zonnewende, de Warme Tuinen en de hondenweide in de Karel van Manderstraat.

Op het programma: belevingsparcours, alpacawandelingen, workshop schapen drijven, po√ęzie en voordracht, expo klooster en hospitaal en natuurlijk een zonneterras.

Als heemkring zetten wij onder andere de focus op de geitenkwekerij Onze Lieve Vrouw Ter Eecke. Ooit was de geit de koe van de werkman, geen spotnaam maar een levensnoodzakelijke aanvulling om de vele monden te kunnen voeden. Bezoek meteen ook onze tentoonstelling over het klooster en hospitaal van Sint Vincentius. Een boeiende geschiedenis met verrassende facetten!

Category: Activiteiten, Nieuwtjes
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.